Case 15 – Personlig Træner Sarah Barløse ?>

Case 15 – Personlig Træner Sarah Barløse

Livsstilsændring på 12 uger med Anne
Forløb: 12 uger med 1 træninger i ugen.


Anne kom til mig med et ønske om, at blive ’strammet op’. Hun ville gerne have mere runde baller og generelt en mere markeret krop. Det kan man roligt sige, at hun fik!! Anne har været under mine vinger i 12 uger og det har været en sand fornøjelse. Hun har lært hvad det vil sige, at presse sig selv til træning og hun har lært hvordan man spiser en sund og varieret kost hvor der stadig er plads til, at gå i byen og spise ude. Jeg er meget stolt af hvordan Anne har rykket sig, både fysisk såvel som psykisk. Anne og jeg fortsætter 12 uger mere og her vil fokus være på, at opbygge en større muskelmasse. Jeg glæder mig meget til, at se hvad vi kan opnå sammen!


Anne havde 12 uger hos mig med en træning i ugen og her er resultatet fra forløbet:

♣  Minus 30 cm over hele kroppen

♣ Minus 4,8 kilo rent fedt

♣ plus 300 gram muskelmasse


Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

At hun har kunne presse mig til det yderste til de personligetræninger og derved har jeg fundet ud af jeg kan meget mere end jeg selv tror, derudover har man kunne få fat på hende over besked hvis man har haft spørgsmål om det ene eller andet og hurtigt fået et svar tilbage

Hvad har opnået fysisk?

Jeg har opnået mere styrke, energi og overskud

Hvad har du opnået Psykisk?

Glæden ved at træne og føle man har det godt med sig selv og sin krop

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

Udover alle forventninger, det har både været sjovt, hyggeligt og vildt hårdt!

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

Helt vildt!! Det er overraskende! Jeg har fundet ud af præcis hvad min krop har brug for når man er aktiv og lært at presse mig selv og min krop.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

Helt klart, både fordi man får noget ud af det og kan mærke hun vil gøre det bedste med hensyn til kost og træning for at det kommer til at fungerer for en, men også fordi man har det hyggeligt og sjovt imens man stille og roligt rykker sig.


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *