Case 14 – Personlig Træner Sarah Barløse ?>

Case 14 – Personlig Træner Sarah Barløse

Livsstilsændring på 12+8 uger med Sandra
Forløb: 12 uger med 1 træninger i ugen.


Sandra kom til mig med et ønske om, at blive glad og tilfreds med sin krop. Hun ville gerne ’strammes lidt op’, være tilfreds med spejlbilledet og var egentlig ligeglad med hvad tallet på vægten sagde. Sandra gjorde et eminent stykke arbejde i vores forløb og jeg er meget stolt over den fantastiske fremgang hun gjorde på blot 12 uger! Hun gik fra mig glad, tilfreds og som et helt nyt menneske. Det har været en sand fornøjelse, at have denne skønne kvinde i forløb og jeg ønsker hende alt held og lykke i fremtiden.


Sandra havde 12 uger hos mig med en træning i ugen og her er resultatet fra forløbet:

♣  Minus 36 cm over hele kroppen

♣ Minus 4,8 kilo rent fedt

♣ plus 0,5 kilo muskelmasse


Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

Jeg har lige fra starten haft en følelse af at jeg var i gode hænder. Sarah har hele vejen igennem været åben for hvad det var JEG ønskede med dette forløb. Hun har igennem hele forløbet, været der for en, hvis jeg skrev til hende med spørgsmål, så var hun der med det samme til at svare, hvilket har betydet rigtig meget for mig.

Hvad har opnået fysisk?

Jeg er blevet langt mere tonet. Jeg har tabt en masse fedt og taget lidt kilo på, hvilket også var mit mål med dette forløb. Jeg er blevet klogere på min krop, hvad den egentlig kan og hvor meget man kan presse den, hvilket Sarah har været god til at vise mig, og presse mig til 😉

Hvad har du opnået Psykisk?

Jeg har aldrig været tyk eller overvægtig, og det har nogle gange været svært for mig at forklare overfor andre, når jeg fortalte at jeg ikke var tilfreds med det jeg så i spejlet. Andre havde ikke samme syn på det og kunne derfor ikke forstå mig. Det har aldrig rigtig betydet noget for mig hvor meget jeg vejede, jeg ville bare være tilfreds når jeg kiggede mig i spejlet, og det må jeg sige at jeg i den grad er blevet. Det har givet mig lyst til at fortsætte, og jeg er stolt over det jeg har opnået.

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

De har været så gode og vildt hårde. Jeg ville ønske at jeg ikke havde så langt så jeg kunne have trænet med hende flere gange om ugen. Hun har været rigtig god til at presse mig, selvom jeg ikke troede jeg havde mere at give af, uden at hun har overskred mine grænser.

Er der noget, som jeg kunne gøre bedre?

Nej det synes jeg ikke. Jeg har været mere end tilfreds.

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

Jeg er blevet langt klogere på min træning og kost. Jeg føler nu at jeg kan tage ned og træne og rent faktisk vide hvad det er jeg skal gå i gang med, og ikke bare gå lidt rundt fra maskine til maskine. Derudover er jeg blevet mere opmærksom på hvad det er jeg skal spise, for at min krop får den næring den har brug for. Jeg har fundet en god balance som fungere for mig, og som jeg kan blive ved med at holde.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

Jeg vil helt klart anbefale Sarah som personlig træner!! Hun er der 100% for en igennem hele forløbet og lyttende overfor de ønsker du har. Hun brænder for det hun laver, og det kan man helt sikkert mærke. Store anbefalinger til Sarah herfra!!


Går du også med en drøm om, at blive en bedre udgave af dig selv? Lad mig hjælpe dig til en stærkere og sundere krop, som du er stolt over! Kontakt mig for en uforpligtende samtale på linket her eller send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og hør hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe DIG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *