Case 4 – Sarah Barløse Personlig Træner ?>

Case 4 – Sarah Barløse Personlig Træner

Livsstilsændring med Ida
Forløb: 12 uger med 1 træning i ugen

9 6

Jeg har haft denne helt igennem skønne og stærke pige i forløb hos mig i 12 uger med en træning i ugen hos mig. Og på trods af, at hun gentagende gange oplevede utrolig meget modgang har hun præsteret, at bruge alle de redskaber jeg har givet hende og derved lavet en stor og vedvarende livsstilsændring.

Ida har på de 12 uger hos mig tabt 25 cm på hele kroppen og smidt 5,1 kg. Derudover har hun fået mere energi i hverdagen, mere selvtillid og er blevet rigtig glad for, at have træning og sund mad som en del af sin hverdag.
Her er hvad Ida selv siger om forløbet:

Sarah er fantastisk, intet mindre!

Gennem mit forløb har jeg lært at med en god støtte i ryggen kan man opnå enormt mange ting. Jeg kan slet ikke forstå, hvad tre måneder sammen med hende har gjort for mig- jeg er ikke blot blevet stærkere fysisk men også psykisk har jeg rykket mig.

Sarah er branddygtig, kompetent og med sin empati og forståelse gør hun hver eneste træning til en god oplevelse.

Selv når jeg har haft mine dårlige dage, hvor enten motivationen eller overskuddet har været lav, så har hun mødt mig i øjenhøjde og gjort hver en træning til en lille sejr.

Derudover, så er Sarah bare kanon sjovt og total afslappende selskab! Og hvor er det dog vigtigt i sådan et forløb.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sarah. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg af træner!

 

42

  • Så går du også med en drøm om, at få lavet en livsstilsændring til det sundere og derved få den krop du går og drømmer om? Så send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og så kan vi tage et helt gratis og uforpligtende møde og finde den bedste løsning for dig!
Comments are closed.