Case 3 – Sarah Barløse Personlig Træner ?>

Case 3 – Sarah Barløse Personlig Træner

Livsstilsændring med Simone
Forløb: 12 uger med 1 træning i ugen

foerefter-side-h foerefter-bag

Den her pige har imponeret mig udover alle grænser! Hun er en ung studerende pige, som kontaktede mig for 12 uger siden med et ønske om, at få en stærkere og sundere krop og det har hun fået!

Simone har lagt et fantastisk stykke arbejde i det her forløb og jeg er spændt på hvad vi fortsat kan opnå sammen!

Simone har smidt 5,9 kg rent fedt, 38 cm på hele kroppen og taget 1,6 kilo muskelmasse på.

Her er hvad hun selv siger om forløbet:

Hvad har været godt ved dit forløb med Sarah Barløse?

Sarah har stået lige bag mig under hele forløbet, hvilket gør, at hvis jeg er/var i tvivl om noget, så er hun der til at hjælpe og give gode råd og opmuntrende ord. Når jeg hver mandag har sendt en besked med vægt, kommer der altid en besked tilbage med ”Hvor er du sej” eller ”Godt gået”.

Hun presser en til det yderste, så man ikke er i tvivl om, at man lever bagefter.

Hvad har opnået fysisk?

Jeg er blevet stærkere, jeg har smidt 5,9 kg(!!) rent fedt og 38cm, samt taget 1,6 kilo muskelmasse på. Selvom der ikke har været noget cardio ind over, så er min kondition også blevet markant bedre.

Hvad har du opnået Psykisk?

Jeg er blevet meget gladere. Nu kan jeg kigge på mig selv i spejlet og tænke ”Du ser jo egentlig helt godt ud”. Jeg har fået mere overskud i hverdagen, og går ikke rundt og føler mig som en zombie mere. Derudover sover jeg også meget bedre om natten J

Hvordan har træningstimerne været med Sarah?

Hårde! Men absolut sjove! Jeg har altid set frem til timerne med Sarah, fordi hun altid formår at gøre det sjovt at træne. Hun er altid i så godt humør at man ikke kan andet end at blive glad når man er sammen med hende. Sarah lytter til mine ønsker og har dem med når hun laver nye træningsprogrammer.

 

Har dit forløb rykket med din viden omkring kost og træning?

JA! Før i tiden trænede jeg et par gange om ugen uden at presse mig selv i centeret. Jeg var der egentlig bare og lavede bare lige det, jeg havde lyst til og så ingen resultater af det efterfølgende.
Derudover havde jeg af flere omgange talt kalorier og brugt diverse apps til at tage kampen op selv. Jeg har efter mit forløb med Sarah lært en masse om, hvad er rigtigt og forkert at spise og hvordan man presser sig selv lige en tand mere i træningen.

Kan du anbefale et forløb med Sarah? Hvis ja, hvorfor?

JA! Hvis du går rundt og tænker ”Kan en kvindelig træner presse mig ligeså meget som en mandlig”, så kan jeg kun svare ja. Et forløb med Sarah er inspirerende og motiverende, og hun møder folk hvor de er og tilpasser forløbet efter deres behov.

 

foerefter-side-vfoerefter-front

  • Så går du også med en drøm om, at få lavet en livsstilsændring til det sundere og derved få den krop du går og drømmer om? Så send mig en mail på sb@sarahbarlose.dk og så kan vi tage et helt gratis og uforpligtende møde og finde den bedste løsning for dig!
Comments are closed.